Het NK Wokslee: Go-Tan zoekt snelste sleeer

Wok in a winter wonderland en win winterse prijzen

Go-Tan - een familiebedrijf met oosterse kookproducten - organiseert samen met Skidome Rucphen het Nederlands Kampioenschap Wokslee. Een wokslee is - zoals de naam al doet vermoeden - een slee in de vorm van een wok. Wie daarin het snelst van de Rucphense piste afdaalt, mag zich 'Nederlands Wokslee Kampioen 2015' noemen en wint de hoofdprijs: een GoPro Camera! Ook de nummers twee en drie winnen winterse prijzen, zoals Skidome-dagpassen. Deelname aan het NK Wokslee is gratis na inschrijving op www.wokslee.nl. Het NK vindt plaats op vrijdag 20 maart 2015 van 16.00 tot 18.00 uur.

Go-Tan voorziet alle deelnemers van een Wokslee. Er zijn vier rondes: een selectieronde, een kwartfinale, een halve finale en de finale. Naast de drie snelste deelnemers, beloont Go-Tan ook de sleeer in de origineelste outfit met een prijs. Alle deelnemers krijgen gratis consumptiebonnen om zich na het sleeen weer op te warmen met chocolademelk en gluehwein. Wie dit spektakel wil aanschouwen is welkom de deelnemers te komen aanmoedigen en ondertussen te smullen van al het gratis lekkers bij de Go-Tan Wokbus.

Inschrijving

Inschrijven voor het NK Wokslee kan tot en met 18 maart 2015 via www.wokslee.nl. Op deze website is ook meer informatie over het evenement te vinden. Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen. Deelname is gratis en inclusief gebruik van de Wokslee. Het NK Wokslee vindt plaats bij Skidome Rucphen, Baanvelden 13 in Rucphen.

Wokslee

Mensen die alvast willen oefenen kunnen een Wokslee bestellen via de website. Doordat de slee van binnen hol is, is hij licht in gewicht en gemakkelijk mee te nemen. En dankzij zijn duurzame, onbreekbare materiaal gaat hij jaren mee. De Wokslee is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.