Werkzaamheden knooppunt Waterberg bij Arnhem

Periode februari tot en met mei 2015

03-02-2015 | Rijkswaterstaat Oost-Nederland | persbericht

Rijkswaterstaat voert in de periode van februari tot en met mei dit jaar diverse asfalterings- en onderhoudswerkzaamheden uit op en nabij het knooppunt Waterberg bij de aansluiting A12 met de A50 ter hoogte van Arnhem-Noord. Rijkswaterstaat informeert in die periode ter plekke over de werkzaamheden en de eventuele verkeersmaatregelen. Op gele borden staan ook mogelijke omleidingsroutes aangegeven. De werkzaamheden vinden 's avonds en 's nachts plaats.

Omleidingsroutes

Wanneer de werkzaamheden dat noodzakelijk maken wordt een omleidingsroute ingesteld. Verkeer vanuit de richting Utrecht (A50), Apeldoorn (A50) en Zevenaar/Oberhausen (A12) wordt via gele borden ter plaatse geinformeerd over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen aan en op het knooppunt Waterberg. Weggebruikers dienen dan rekening te houden met een langere reistijd. Voor actuele berichtgeving verwijst Rijkswaterstaat naar de website vanAnaarBeter. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op vanAnaarBeter of bel met de gratis informatielijn 0800-8002.