Vlaamse autoverzekeringwebsite nu ook op de sociale media


VLAANDEREN, 20150203 -- De website Auto Assurantie gaat vol voor de sociale media. Via deze website kunnen Vlamingen directe verzekeraars vergelijken. Zo kan men tot een conclusie komen waar men de beste en voordeligste autoverzekering kan afsluiten. Tot voor kort had Auto Assurantie enkel een website, maar nu kan je ze dus ook op verschillende sociale media terugvinden.

De beslissing hiervoor was simpel: de bezoekers nog beter informeren over de laatste ontwikkelingen in deze markt. Ook is het een mogelijkheid om een groot aantal nieuwe bezoekers aan te trekken. De eigenaar van de website is dan ook in de wolken met deze nieuwe evolutie: “wanneer je in dit tijdperk wil groeien als onderneming kan je de sociale media zoals Facebook en Twitter niet negeren”.

Maar je kunt Auto Assurantie niet enkel vinden op deze sites, maar ook op Pinterest.  De keuze voor Pinterest is heel eenvoudig. Op de website vind je leuke cartoons terug in verband met autoverzekeringen. Het ideale platform om deze te delen is natuurlijk Pinterest. In de woorden van de eigenaar: “wij wilden niet de zoveelste saaie verzekeringswebsite zijn met een foto van een lachen gezin, maar we wilden iets origineels doen”.

Wat vind je terug op de website? Er worden vergelijkingen gemaakt tussen BA verzekeringen, mini-omniums en Full omniums. Er wordt niet zozeer op prijs vergeleken maar eerder op wat je krijgt bij de verzekering. Is het een kilometer verzekering? Is er pechverhelping bij een ongeval? Krijg ik een vervangwagen?

Dit alles maakt van Auto Assurantie een uniek concept binnen de wereld van autoverzekeringen. Je kunt hun sociale media accounts hier terugvinden: 

https://twitter.com/autoassurantie
https://www.facebook.com/autoassurantie
http://www.pinterest.com/autoassurantie/



Noot voor redacties: