Snel en gemakkelijk zaken regelen, eenvoudige toegang tot alle infor..


U loopt op straat en ziet een losse stoeptegel. Met de nieuwe gratis Bladel-app op uw smartphone maakt u een foto en geeft de melding meteen door aan het klacht- en meldpunt. Of u denkt plots aan de afspraak die u nog moet maken voor het aanvragen van een nieuw paspoort.

Met de app op uw telefoon of tablet regelt u dit snel en eenvoudig bij de gemeente. Het laatste nieuws bekijken of een uittreksel persoonsgegevens online bestellen? Ook dat kan uiteraard!

Met de Bladel-app komen we tegemoet aan gebruikers van smartphone en tablet die snel toegang willen tot nieuws, informatie en de dienstverlening van de gemeente Bladel.

Melding met foto

Via de app kunt u een afspraak maken met de gemeente en direct producten en diensten van de gemeente afnemen. De app is voorzien van een rechtstreekse toegang tot het klacht- en meldpunt waarmee u snel en efficient een melding kunt doorgeven, zoals een vervuild wegdek of een losse stoeptegel.
Handig is dat u een foto kunt maken en deze aan de melding kunt toevoegen.

Nieuws

Ook het nieuws en de verkeersmaatregelen van de gemeente bekijkt u eenvoudig via de app, net als het afvalinzamelingschema. Benieuwd naar de openingstijden, de contactgegevens of u wilt een afspraak maken; u vindt het allemaal binnen de app.

Download gratis

De Bladel-app is beschikbaar voor Apple en Android en gratis te downloaden in de App Store en Google Play. Via de zoekwoorden `Gemeente Bladel' kunt u de app snel vinden.