Werkt u mee aan een vitaal platteland?


RSS voor Direct regelen

Direct regelen

brondocumenttitel
Paspoort, identiteitskaart of visum
Bezwaar, beroep en zienswijze
Gemeentelijk meldpunt
Evenement organiseren
Gevonden en vermiste voorwerpen
Bezwaar WOZ-waarde
Taxatieverslag

Naar digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

* actueel
* nieuws

Werkt u mee aan een vitaal platteland?

donderdag 5 februari 2015

Wij zijn op zoek naar leden voor de Lokale Actie Groep LEADER!

Bent u die maatschappelijk betrokken inwoner of ondernemer die zich wil inzetten voor het plattelandsontwikkelingsprogramma van LEADER? Dan willen wij graag met u in contact komen om de Lokale Actie Groep (LAG) te versterken!

De ontwikkeling van economie, werkgelegenheid en sociale kwaliteit op het platteland is van groot belang voor de leefbaarheid. In de afgelopen jaren is al veel werk verzet om de leefbaarheid van het platteland te versterken. In de loop van dit jaar start het LEADER3-programma voor Zuidwest
Twente. Met dit programma kunnen initiatieven vanuit de samenleving, die een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en vitaliteit van ons platteland, ondersteund worden. De LAG is verantwoordelijk voor de uitvoering van het programma. Zij stimuleert de ontwikkeling van projecten en beoordeelt
welke projecten in aanmerking komen voor subsidie. De LAG komt ongeveer 6 keer per jaar bijeen.

Wij zijn op zoek naar leden voor de LAG. Heeft u interesse? Kijk dan op www.leaderwesttwente.nl of www.leaderzuidtwente.nl voor de volledige vacaturetekst.
U kunt zich tot uiterlijk woensdag 18 februari 2015 aanmelden door een korte motivatie en uw cv te mailen naar p.goudberg@hellendoorn.nl.

Lees meer in het persbericht LAG Zuidwest Twente