Herinrichting N241 feestelijk van start op 6 februari


05 februari 2015 - Nieuwsartikel

Op 9 februari 2015 gaat de herinrichting van de provinciale weg N241 tussen Schagen en het Verlaat van start. Op vrijdag 6 februari 2015 wordt stilgestaan bij dit bijzondere moment tijdens een feestelijke aftrap.

Kinderen van basisschool Sint Jan uit het Waarland en OBS De Boet uit het Veld gaan op 6 februari letterlijk geschiedenis schrijven. Zij vullen een tijdcapsule met boodschappen voor de toekomst die zij, samen met Gedeputeerde Elisabeth Post en wethouders Groot en Van der Veek van de gemeenten
Hollands Kroon en Schagen, gaan begraven langs de N241. Leerlingen van het Clusius College helpen mee op de graafmachine.

Tijd: 13.00 - 15.00 uur (officieel deel 13.15-14.00 uur)
Locatie: De natuurijsbaan in de hoek van de N241 en de Snevert in Schagen. Na het nemen van de afslag vanaf de N241 naar de Snevert, meteen aan de linkerkant.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel