Doet u ook mee aan Nederland Schoon?


Doet u ook mee aan Nederland Schoon?

05 februari 2015

Van 23 tot en met 27 maart doet de gemeente Oosterhout voor de dertiende keer mee aan de landelijke actie Nederland Schoon. Bewoners, verenigingen, scholen en organisaties maken samen hun wijk of dorp schoon en helpen hun eigen buurt netjes te houden. De gemeente Oosterhout ondersteunt deze
actie en vraagt haar inwoners actief mee te helpen.

De Stichting Nederland Schoon (www.nederlandschoon.nl) zet zich in voor de preventie en bestrijding van zwerfafval. De stichting vraagt gemeenten, instellingen en bewoners te helpen om Nederland op te schonen.

Doet u mee?

De gemeente ondersteunt de schoonmaakactie met materialen. In 2014 werd er bijna 4000 kilo zwerfafval opgehaald in een week tijd.

Door de actie Nederland Schoon worden we bewust gemaakt van de hoeveelheid zwerfafval die we met z'n allen weggooien. Een schone en zwerfvuilvrije leefomgeving is belangrijk en daar kunnen we samen voor zorgen. Door te laten zien dat we samen werken aan een schoon Oosterhout, motiveren we ook
anderen om de buurten schoon te houden. Zo ontstaat een brede zorg voor de eigen leefomgeving.

Aanmelden voor 1 maart 2015

Bewoners die mee willen doen aan de actie Nederland Schoon, kunnen zich voor 1 maart opgeven via schoon@oosterhout.nl. Na aanmelding krijgt u meer informatie over de actie.