Sport bij RTV Oost 7 en 8 februari


donderdag 5 februari 2015 | 14:28 Laatst bijgewerkt: 5-2-2015 | 14:58

Bij RTV Oost wordt in het weekend ruimschoots aandacht besteed aan de Overijsselse sport met veel aandacht voor voetbal en handbal.

In Sport op Zaterdag om 21.20 uur ruim aandacht voor onze Overijsselse topklassers HHC Hardenberg en SC Genemuiden. SC Genemuiden speelt een thuiswedstrijd tegen Barendrecht en HHC Hardenberg speelt uit tegen Capelle. Verder aandacht voor de dames van Sercodak Dalfsen. De handbalploeg speelt
om 19.00 uur in De Trefkoele de achtste finale van de EHF CupWinnersCup tegen de Franse topploeg Fleury Loiret Handball uit Orleans. Deze wedstrijd is live te zien op www.rtvoost.nl. Sport op Zaterdag wordt elk uur herhaald.

Radio Oost besteedt aandacht aan alle bovenstaande wedstrijden en evenementen. Daarnaast aandacht voor de Overijsselse eredivisieclubs. Zaterdag ontvangt FC Twente de spelers van Excelsior Rotterdam in de Grolsch Veste, de wedstrijd begint om 18.30 uur. PEC Zwolle speelt om 19.45 uur een
uitwedstrijd tegen Heerenveen. Zondag wordt het duel tussen Go Ahead Eagles en Ajax om 14.30 uur gespeeld in de Adelaarshorst in Deventer. Heracles Almelo reist af naar Tilburg voor de wedstrijd tegen Willem II. Ook deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

De meest actuele informatie en alle aanvangstijden vind je op www.rtvoost.nl/sport

RTV Oost Sport
RTV Oost Sport Foto: RTV Oost
verberg media