Bijna driekwart clienten Pantein-Vivent in deze regio heeft nieuwe z..


Gepubliceerd op: 05-02-2015
In de gemeenten Bernheze, Boekel, Boxmeer, Landerd, Sint-Anthonis, Sint-Oedenrode, Oss en Veghel heeft gemiddeld 71% van de 2.500 clienten van Pantein-Vivent een contract met een nieuwe aanbieder voor huishoudelijke hulp.
In de gemeente Oss, met ruim duizend clienten van Pantein-Vivent, is dat 73%. Dit percentage is een tussenstand. Zorgaanbieders zijn deze week nog druk bezig met sollicitatiegesprekken. De verwachting is dat dit percentage nog met 10 tot 15% stijgt.

In de acht gemeenten nemen Actief Zorg, BrabantZorg, Breederzorg, Buurtzorg, Interzorg, Laverhof, TSN Thuiszorg en TZorg de clienten over. Zij hebben een contract met deze gemeenten die sinds 2014 samenwerken in een pilot Hulp bij het huishouden. De regiogemeenten roepen clienten die nog geen
andere zorgaanbieder hebben benaderd, op om dit zo snel mogelijk te doen. Op 22 januari 2015 hebben clienten van Pantein-Vivent een brief gekregen met informatie over de zorgaanbieders. Ook op de website van elke gemeente staat informatie van deze zorgaanbieders.
05-02-2015