Carnaval 2015


Op 13 februari start het carnavalsfeest. We wensen iedereen een gezellige en vooral veilige Carnavl toe, daarom deze tijdelijke maatregelen:

Afsluiten carnavalsroutes
In het belang van de verkeersveiligheid en handhaving van de openbare orde worden dit jaar alle rou-tes van de carnavalsoptochten volledig afgesloten voor verkeer. Dit geldt voor alle kerkdorpen.
Kijk voor de routes op www.reuseldemierden.nl

Afsluiten Markt Reusel in verband met opstellen carnavalswagens
In verband met het opstellen van de optocht, wordt het Marktplein op zondag 15 februari 2015 vanaf 12.15 uur afgesloten voor verkeer. Voor de kinderoptocht op maandag 16 februari 2015 wordt het Kerkplein, zoals andere jaren, afgesloten.

Afsluiten Wilhelminalaan op carnavalsdinsdag
In verband met het `dweilen' op carnavalsdinsdag 17 februari 2015 heeft de provincie op advies van de gemeente besloten om een gedeelte van de Wilhelminalaan tijdelijk voor alle verkeer af te sluiten.

Het gedeelte tussen de aansluiting Kerkstraat en voorbij de aansluiting Molenstraat wordt afgesloten op dinsdag 17 februari, 12.00 uur tot uiterlijk 20.00 uur of zoveel eerder als mogelijk; dit in verband met het verwijderen van de wegafzetting.

Aangepaste busdiensten

Hermes en Arriva
Op zondag 15 februari, maandag 16 februari en dinsdag 17 februari zullen de busmaatschappijen Hermes en Arriva aangepaste routes rijden. Er zal een tijdelijke halte worden gemaakt bij de vracht-wagenparkeerplaats aan de Lange Voren (tegenover Hedico). Kijk voor meer informatie op
www.reuseldemierden.nl

De Lijn
Op zondag 15 februari, maandag 16 februari en dinsdag 17 februari rijdt De Lijn tot aan de tijdelijke halte, ter hoogte van de Lensheuvel, aan de Wilhelminalaan.


Lees meer in de bijlagen:

Te downloaden:

* plattegrond omleiding hermes en arriva.pdfpdf(100,03 KB)Lees voor
* Evenement - Bebordingsplan LM carnavall.pdfpdf(140,76 KB)Lees voor
* Evenement - Bebordingsplan Hulsel carnaval-koningsdag.docword(848 KB)Lees voor
* Evenement - Bebordingsplan HM carnaval 2014.docword(132,5 KB)Lees voor
* Evenement - Bebordingsplan Carnaval Reusel 2014.pdfpdf(52,74 KB)Lees voor

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader
* Bestanden met de extensie .doc kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: OpenOffice.org