Aanbesteding Noorderbrugtrace wordt voortgezet met consortium Ballast Nedam en Strukton

NIEUWEGEIN, Nederland, February 5, 2015 /PRNewswire/ -- De gemeente Maastricht heeft bekend gemaakt dat in de dialoogfase van de aanbesteding van het Noorderbrugtrace in Maastricht drie van de vier geselecteerde partijen zich hebben teruggetrokken. De aanbesteding wordt voortgezet met een consortium gevormd door Ballast Nedam en Strukton.

De gemeente verwacht dat indien de aanbesteding succesvol verloopt definitieve gunning dit voorjaar kan plaatsvinden.

Ballast Nedam richt zijn strategische focus op het in Nederland en internationaal succesvol verwerven en uitvoeren van integrale projecten op de werkgebieden huisvesting, mobiliteit, energie en natuur. Daaraan gerelateerde activiteiten in de nichemarkten bouwen we verder uit en we werken aan projecten waar we door onze specialistische kennis en kunde het verschil maken voor de opdrachtgever. Ballast Nedam hanteert daarbij een gedifferentieerde marktbenadering vanuit drie divisies.

Met verdere industrialisatie van het bouwproces door de inzet van innovatieve modulaire concepten en standaardisatie realiseert Ballast Nedam blijvende kwaliteit tegen de laagst mogelijke levenscycluskosten voor zijn opdrachtgevers en de maatschappij. Het aandeel Ballast Nedam is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) van NYSE Euronext. http://www.ballast-nedam.nl

Nummer 2015.003

PRN - NLD

Ballast Nedam