Bijeenkomst bewustwording integriteit Cranendonck

28 januari 2015

Als raadslid weet u ongetwijfeld als geen ander dat integriteit een steeds belangrijker thema is. Integriteit en belangenverstrengeling zijn onderwerpen waar wethouders door u als raadslid en als lid van de gemeenteraad voortdurend op worden getoetst. De afgelopen jaren is ook gebleken dat integriteit en belangenverstrengeling een thema is dat zelfs tot het aftreden van raadsleden kan leiden. Er zijn dus genoeg redenen om u te verdiepen in het thema integriteit en belangenverstrengeling.

Raadslid.Nu organiseert daarom een integriteitbijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van bewustwording en meer aandacht voor integriteit: dilemma's en valkuilen voor integriteit en belangenverstrengeling. De bijeenkomst vindt plaats in de gemeente Cranendonck op woensdagavond 28 januari van 19-21.00 uur.

Als raadslid mag u deze bijeenkomst niet missen, meent Raadslid.Nu. Wij nodigen u daarom van harte uit om de integriteitbijeenkomst bij te wonen om zo uw ervaringen met het thema integriteit en schendingen op dit gebied te delen met andere raadsleden!

De bijeenkomst bestaat uit twee gedeelten: een algemene theoretische presentatie over integriteit en de dilemma's van integriteit & belangenverstrengeling en een specifiek gedeelte waarin vragen en een casusbespreking centraal staan.

Via dit aanmeldformulier kunt u zich kosteloos opgeven voor de bijeenkomst op 7 februari.

Adres: Capucijnerplein 1, 6021 CA in Budel.

Wij hopen u bij deze bijeenkomst te mogen begroeten!