Gemeentelijke oorkonde voor mevrouw Janssen-Knapen


Op maandag 9 februari heeft wethouder Piet Panis een gemeentelijke oorkonde uitgereikt aan mevrouw M.C. (Marianne) Janssen-Knapen (65). Zij ontving de gemeentelijke oorkonde als blijk van waardering voor haar jarenlange inzet als bestuurslid van de Zonnebloem, afdeling Dongen - 's Gravenmoer.
Wethouder Panis overhandigde de oorkonde tijdens de jaarvergadering van de Zonnebloem.

Zonnebloem

Mevrouw Janssen-Knapen is al 14 jaar lid van het bestuur van de Zonnebloem, waarbij zij ook het penningmeesterschap voor haar rekening heeft genomen. Mevrouw Janssen heeft tijdens de jaarvergadering haar bestuursfunctie neergelegd, aangezien de maximale bestuurstermijn van 12 jaar (plus 2 jaar
dispensatie) is bereikt. Het college van B&W wil mevrouw Janssen met de gemeentelijke oorkonde bedanken voor haar jarenlange inzet voor de Zonnebloem.

Vrijwilliger

Naast bestuurslid is mevrouw Janssen-Knapen ook als vrijwilliger binnen de Zonnebloem actief. Al 14 jaar lang helpt zij bij het organiseren van activiteiten voor de gasten van de Zonnebloem. Het zijn dan voornamelijk de grotere activiteiten en evenementen waar mevrouw Janssen de
eindverantwoordelijkheid over heeft. Mevrouw Janssen blijft zich ook na beeindiging van haar bestuurstaken actief als vrijwilliger voor de Zonnebloem inzetten.