Man wordt in zijn woning geslagen | politie.nl


Laatste update:
10-02-2015 | 11:07

Huizen - In de nacht van zondag 8 op maandag 9 februari werd een man in zijn woning aan de Erasmushof geslagen door twee onbekende mannen. De politie zoekt getuigen.

Rond 01.00 uur werd er aangebeld bij de bewoner. Hij deed open en een onbekende man duwde hem de woning in en sloeg het slachtoffer. De man vocht terug, echter er kwam een tweede onbekende die het slachtoffer ook klappen gaf. De bewoner raakte buiten bewustzijn. Toen hij bijkwam waren de
onbekende mannen uit zijn woning verdwenen. Er waren geen spullen uit de woning weggenomen.



Het slachtoffer lichtte zijn familie in die de politie inschakelde. Een ambulance bracht de man naar een ziekenhuis waar bleek dat zijn neus gebroken was. Het is niet duidelijk waarom dit het slachtoffer overkomen is. Een nader onderzoek is ingesteld.

Uw tip!

De eerste verdachte is een man met een lichtgetinte huidskleur, ongeveer 22-25 jaar oud, zo'n 1.75 meter lang met een normaal postuur. Hij heeft kort bruin haar en bruine ogen en droeg een licht blauwe spijkerbroek en een zwarte jas tot op de heupen. De tweede verdachte is een man met een
lichtgetinte huidskleur, ook ongeveer 22-25 jaar oud met een normaal postuur. Hij heeft kort donker haar en droeg een donkerkleurige jas.

Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Huizen via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.