Nieuwe inzamelkalender Huisvuilcentrale nog niet online


10-02-2015 De Huisvuilcentrale heeft de afvalschema's gewijzigd in sommige wijken. Hiervoor is een nieuwe online inzamelkalender gemaakt op de website van de Huisvuilcentrale. Door technische problemen kunt u deze nog niet bekijken.

Afvalkalender

De HVC heeft een handige inzamelkalender gemaakt die inwoners kunnen inzien via www.hvcgroep.nl . Door uw postcode en huisnummer in te toetsen krijgt u de inzamelkalender te zien. Op dit moment is er helaas een technische storing waardoor deze kalender nog niet inzichtelijk is. Naar
verwachting is dit binnen enkele dagen opgelost en kunt u de kalender bekijken.

In een oogopslag

U ziet dan in een oogopslag op welke datum, welk afval opgehaald wordt op uw adres. Naast de ophaaldatums van uw grijze en groene container staan ook de inzameldata van plastic op de kalender. Ook tijdens feestdagen, als er ophaaldagen wijzigen, kunt u dit terugvinden op de kalender.

Vragen?

Heeft u geen toegang tot internet? Of heeft u vragen? Dan kunt u op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur contact opnemen met de klantenservice van de HVC via telefoonnummer 0800 - 0700. U kunt ook een e-mail sturen aan klantenservice@hvcgroep.nl

Eerder artikel

Wij plaatsten eerder het nieuwsbericht over de wijziging van de ophaaldagen van gft-afval en restafval waarin wij verwezen naar de digitale kalender. U leest hier het eerder geplaatste artikel. Zodra de kalender online werkt laten wij u dit weten.
10-02-2015
Thema Nieuws, Drechternieuws