Profielen exposanten Virtual Press Office: Integrated Systems Europe 2015

ISE 2015 wordt van 10-12 februari te Amsterdam gehouden

NEW YORK, 6 februari 2015 /PRNewswire/ -- Het hierop volgende overzicht van evenementen van Virtual Press Office is een lijst met prominente exposanten op de Integrated Systems Europe, de jaarlijkse beurs voor professionele integratie van AV-systemen en elektronische systemen. Deze beurs wordt van 10 tot 12 februari gehouden in de Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre in Amsterdam, Noord-Holland, Nederland.

Het mediapakket, en de nieuwsberichten en foto's van Integrated Systems Europe 2015 zijn beschikbaar via de speciale nieuwspagina van Virtual Press Office voor het evenement, beheerd door Virtual Press Office/PR Newswire: https://www.virtualpressoffice.com/showJointPage.do?page=jp&np=T&showId=3615 [https://www.virtualpressoffice.com/showJointPage.do?page=jp&np=T&showId=3615]

Mediapakketten ISE 2015 op Virtual Press Office

AMX by Harman Stand 1-F6AMX richt zich op het integreren van AV-oplossingen voor een IT World. Met het toenemende aantal technologieen en beheerplatforms op het werk en thuis, zorgt AMX voor oplossingen bij het beheren van deze technologie, met betrouwbare, consistente en schaalbare systemen. Onze bekroonde producten zijn gericht op beheer en automatisering, systeembrede schakel- en audio/video-signaaldistributie, digitale bewegwijzering en technologiemanagement. Deze worden wereldwijd toegepast in vergaderruimtes, thuis, in klaslokalen, netwerk operatie / centrale leiding, hotels, entertainmentlocaties, uitzendfaciliteiten, etc.

Aurora Multimedia Corp. Stand 4-T18Aurora Multimedia werd opgericht in 1998 en haar producten maken gebruik van de nieuwste technologie, met oplossingen die de standaard specificaties en eigenschappen ver voorbij streven. Aurora Multimedia is een dominante speler, van de introductie van de eerste publiekelijk beschikbare web-standaardgebaseerde IP-beheersystemen en touchpanelen, tot de geavanceerde HDBaseT videodistributie-oplossingen van vandaag. Geavanceerde audio/video-processoren met schaling, multi-image rotatie en dual/quad-displayverwerking dragen bij aan de sterk aanpasbare, gediversifieerde productlijn. Aurora Multimedia zorgt voor oplossingen voor een groot aantal wereldwijde markten, waaronder overheid, educatie, veiligheid, horeca, zakelijke en religieuze faciliteiten.

Christie Digital Systems Stand 1-H50Christie Digital Systems USA, Inc. is een internationaal bedrijf voor visuele en audiotechnologieen en is een dochteronderneming in volledig eigendom van Ushio Inc., Japan. Christie loopt steeds voorop door de eerste te zijn die de meest geavanceerde en complete systeemdisplays in de markt zet, en wordt daarom gezien als een van de meest innovatieve visuele technologiebedrijven ter wereld.

Community Professional Loudspeakers Stand 7-M190Community Professional Loudspeakers is een ontwikkelaar en producent van innovatieve luidsprekersystemen voor geinstalleerde geluidsapplicaties. Community is gevestigd in Chester, Pennsylvania, een van origine Amerikaans bedrijf wiens innovatieve producten de professionele geluidsindustrie sinds de oprichting in 1968 hebben vormgegeven.

Draper, Inc Stand 1-M70Ga voor meer informatie naar draperinc.com.

HDBaseT Alliance Stand 7-E190De HDBaseT(TM) Alliance zorgt voor de stimulering en promotie van het gebruik van HDBaseT-technologie als de wereldwijde standaard voor high definition, digitale connectiviteit. Sinds de oprichting door LG Electronics, Samsung Electronics, Sony Pictures Entertainment en Valens in 2010, heeft Alliance toonaangevende namen in de consumentenelektronica en professionele AV-productie samengebracht, en vandaag de dag heeft het meer dan 100 leden en honderden producten.

NEAR, a onderdeel van Bogen Communications, Inc. Stand 6-M170NEAR (een onderdeel van Bogen Communications, Inc.) werd opgericht in 1988 en is gespecialiseerd in het ontwerpen van ultra-fidelity luidsprekers voor gebruik buiten, op zee, en onder andere lastige omstandigheden. Speakers van NEAR zijn ontwerpen voor het weerstaan van omgevingen met een hoge luchtvochtigheid, zilte zeelucht, hitte, kou en onderdompeling, waardoor deze volledig weerproof zijn, en niet alleen maar 'weerbestendig'.

tvONE Stand 1-M45TV One is gespecialiseerd in verwerkingsapparatuur voor video, audio en multimedia, en is gebaseerd op de eigen CORIO(R) videoconversietechnologie. TV One is gevestigd in Erlanger, KY, en heeft kantoren over de hele wereld, in Europa, Taiwan, China en Latijns-Amerika, en het bedrijf produceert een volledig assortiment producten voor de professionele en uitzendvideomarkt.

Het bovenstaande persbericht zal tijdens de show steeds herzien worden. Kom a.u.b. terug. tijdens Integrated Systems Europe voor het laatste nieuws.

Virtual Press Office (http://www.virtualpressoffice.com [http://www.virtualpressoffice.com/]) is een PR Newswire bedrijf. Volg ons op Twitter @VPOEventZone [http://twitter.com/VPOEventZone] of abonneer u op onze RSS feed [http://www.virtualpressoffice.com/homerss.do] voor meer beursnieuws.

Virtual Press Office

Web site: http://www.virtualpressoffice.com/