Wie verdient een Pluim?


Kent u iemand die een pluim verdient? Omdat hij of zij graag een ander helpt? Of omdat hij of zij zichzelf erg goed weet te redden, ondanks ziekte of beperkingen? Geef hem of haar dan op voor de Pluim!

Heeft u een buurman die ook uw vuilcontainer aan de weg zet? Komt uw kleindochter u elke week een kopje zelfgemaakte soep brengen? Of woont uw schoonvader op hoge leeftijd nog altijd zelfstandig thuis? Ook u hebt vast een aantal voorbeelden van mensen die u waardeert om wat ze doen. Voor
zichzelf of voor een ander.



Vaak vinden mensen het vanzelfsprekend om een ander te helpen. Of om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen. Onze gemeente vindt dit toch ook heel bijzonder. Vandaar dat de gemeente elke maand een Pluim uitdeelt.

Die Pluim bestaat uit een bezoekje van de wethouder en een heerlijke taart van Fermento. En een berichtje hierover op de gemeentepagina.

Draag zelf iemand aan!
Wie de maandelijkse Pluim krijgt, wordt bepaald door de inwoners. Ook u kunt dus iemand voordragen en nomineren voor De Pluim. Vul het formulier in op www.datisheelnormaal.nl/pluim of vraag om een nominatiekaart bij de receptie van het gemeentehuis (tel. 14 0251). Alle nominaties vindt u op
www.datisheelnormaal.nl. En wie weet staat u er zelf ook tussen, of iemand die u kent!