Informatiebijeenkomst eengezinswoningen Kortenaerstraat


11 februari 2015Sinds twee jaar biedt de gemeente Amersfoort het oude schoolgebouw aan de Kortenaerstraat te koop aan. Voorheen was hierin de Professor Groenschool gevestigd. Projectontwikkelaar Peva Vastgoed heeft belangstelling getoond voor het terrein en wil hier eengezinswoningen bouwen.
In overleg met de gemeente heeft de projectontwikkelaar enkele plannen uitgewerkt, waarin is aangegeven hoe de woningen in de buurt worden ingepast en hoe wordt omgegaan met onder andere groen en parkeren.

Presentatie ontwerp op 19 februari

Omwonenden en geinteresseerden hebben eind januari gesproken met de gemeente en de projectontwikkelaar over voor- en nadelen van verschillende uitwerkingen. Met de oogst van deze avond is nu een ontwerp gemaakt. Dit wordt gepresenteerd tijdens een volgende bijeenkomst, op donderdag 19
februari. Dit ontwerp wordt daarna aan het gemeentebestuur voorgelegd voor besluitvorming.

Locatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in kerk De Ark, Evertsenstraat 75, van 19 uur tot 21 uur. Bent u van plan te komen, dan kunt u zich aanmelden via e-mailadres H.vanderWal@amersfoort.nl. Meer informatie: www.amersfoort.nl/kortenaerstraat.

Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email