Getuigen steekpartij gezocht | politie.nl


Laatste update:
11-02-2015 | 14:34

Wageningen - Dinsdagavond 10 februari vond iets na 20.00 uur een steekpartij plaats. Dit gebeurde nabij een eetgelegenheid aan de Veerstraat en nabij het vrijheidsmonument in Wageningen. De politie is op zoek naar getuigen.

Dinsdagavond werd iets na 20.00 uur gemeld dat een steekpartij had plaatsgevonden. Toen agenten ter plaatse kwamen, werd het slachtoffer aangetroffen. Hij bleek in zijn arm te zijn gestoken. Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd en is doorverwezen naar de huisartsenpost.

Uit eerste onderzoek kwam naar voren dat de twee donker geklede verdachten waren weggerend richting het 5-mei Plein. Op de Rooseveltweg werd een van de verdachten aangetroffen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van het incident of die de verdachten mogelijk hebben gezien kort voor of na het incident. Getuigen die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.