Raadsspreekuur gemeenteraad Kampen op 12 februari

09-02-2015 De gemeenteraad houdt op donderdag 12 februari weer een raadsspreekuur. Tijdens een raadsspreekuur kunnen inwoners, instellingen en verenigingen zaken onder de aandacht van de raadsfracties brengen en hun mening geven over onderwerpen die op de agenda's van de commissies staan.

Het raadsspreekuur duurt van 19.00 tot 20.00 uur. Van de bezoekers wordt gevraagd om zoveel mogelijk om of kort na 19.00 uur aanwezig te zijn. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

In tegenstelling tot het spreekrecht bij de raadscommissies (waar uitsluitend kan worden ingesproken op geagendeerde onderwerpen) mag het bij het raadsspreekuur overal over gaan. Onderwerpen hoeven dus niet op een raads- of commissieagenda te staan, maar dat mag wel. De onderwerpen die in de commissievergaderingen van februari aan de orde komen, zijn te vinden op www.kampen.nl/raad en in de uitgave van Kampen.nl van woensdag 11 februari.

Als u met fracties wilt spreken over deze of andere onderwerpen, dan bent u van harte welkom op het raadsspreekuur. U kunt de negen fracties in een keer toespreken, maar u kunt er ook voor kiezen om enkele of alle fracties een voor een langs te gaan. Houd u er rekening mee dat dit laatste meer tijd kost.