Hurricane Electric sluit voor Nederland in Amsterdam een tweede point-of-presence aan

Een sterke Europese vraag naar hoogwaardige verbindingen noopt het bedrijf tot deze meest recente uitbreiding

AMSTERDAM - (Business Wire)

Hurricane Electric, 's werelds grootste IPv6-native internetbackbone, heeft vandaag bekendgemaakt dat het bedrijf een nieuwe point of presence (PoP) heeft toegevoegd, en wel aan de AMS 2 van TeleCity aan de Kuiperbergweg 13 in Amsterdam, Nederland.

TeleCity is verbonden met de belangrijkste Europese bedrijfscentra, en de PoP van Hurricane Electric in AMS 2 van TeleCity bevindt zich in het zakendistrict Amsterdam-Zuidoost, een van de belangrijkste connectiviteitshubs in Nederland. De klanten van AMS 2 zullen door deze tweede PoP in Amsterdam duidelijk merken dat de fouttolerantie, de load balancing en de infrastructuur voor vertragingsbeheer voor de levering van zowel IPv4- als IPv6-diensten zijn verbeterd. De klanten van AMS 2 kunnen nu ook traffic uitwisselen met het wereldwijde netwerk van Hurricane Electric.

"Hurricane Electric is verheugd dat we onze aanwezigheid in Amsterdam kunnen versterken met een nieuwe point-of-presence bij TeleCity," stelt Mike Leber, president van Hurricane Electric. "Onze geengageerdheid met Nederland brengt de klanten van AMS2 zowel 100GE- (100 gigabit ethernet), 10GE- (10 gigabit ethernet), GigE- (1 gigabit ethernet) en 100baseT-netwerkverbindingen als een netwerk dat in zijn geheel een grotere capaciteit heeft. Met deze tweede Amsterdamse PoP kunnen we voldoen aan de toegenomen vraag naar hoogwaardige netwerkverbindingen binnen de Amsterdamse zakelijke markten"

Over Hurricane Electric

Hurricane Electric is gevestigd in Fremont, Californie, exploiteert zijn eigen wereldwijde IPv4- en IPv6-netwerk en wordt gemeten aan het aantal aangesloten netwerken beschouwd als de grootste IPv6-backbone ter wereld. Binnen zijn wereldwijd netwerk is Hurricane Electric aangesloten op 90 belangrijke points en wisselt het met meer dan 3600 verschillende netwerken direct traffic uit. Hurricane Electric gebruikt een een veerkrachtige glasvezeltopologie en beschikt over niet minder dan vier redundante paden door heel Noord-Amerika, twee afzonderlijke paden tussen de Verenigde Staten en Europa, en ringen in Europa en Azie. Hurricane Electric biedt IPv4 en IPv6 transitoplossingen over dezelfde verbinding met snelheden waaronder 10 Gbps- en 100 Gbps-ethernet.

Voor meer gegevens over Hurricane Electric gaat u naar http://www.he.net

Milldam Public Relations

Adam Waitkunas, 978-369-0406 (kantoor)

978-828-8304 (mobiel)

adam.waitkunas@milldampr.com

Zie het origineel.