Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Vergunningen horeca


De burgemeester van Deurne heeft de volgende horeca-exploitatievergunnningen op grond van artikel 2.28 van de Algemene plaatselijke verordening gemeente Deurne 2010 verleend:

* Vlierdenseweg 109, 5753 AC Deurne
* Hoofdstraat 99, 5757 AL Liessel
* Martinetplein 64

De burgemeester van Deurne heeft de volgende drank- en horecavergunningen op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet verleend:

* Vlierdenseweg 109, 5753 AC Deurne
* Hoofdstraat 99, 5757 AL Liessel

Wijziging vergunningen horeca

De burgemeester van Deurne heeft de volgende gewijzigde Drank- en Horeca-vergunning, i.v.m. wijziging leidinggevenden, op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet verleend:

* Blasiusstraat 11, 5754 AS Deurne

De burgemeester van Deurne heeft de volgende gewijzigde slijterijvergunning i.v.m. wijziging leidinggevenden op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet verleend:

* Stationsstraat 43, 5751 HB Deurne

Hebt u vragen of behoefte aan uitleg over een besluit? Neemt u dan contact op met het Klantcontactcentrum via het algemene telefoonnummer van de gemeente Deurne 0493 - 387 711.

Als u het niet eens bent met een besluit en u door dit besluit rechtstreeks in uw belang wordt getroffen, kunt u een gemotiveerd bezwaarschrift hiertegen indienen bij de burgemeester, Postbus 3, 5750 AA Deurne. Dit kan tot 6 weken na de dag van verzending van het besluit. In het bezwaarschrift
moet u tenminste het volgende opnemen: uw naam en adres, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt en de reden(en) van uw bezwaar. U moet het bezwaarschrift ook ondertekenen.

Het maken van bezwaar schorst de werking van het besluit niet. Daarom kunt u als u een spoedeisend belang heeft de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht verzoeken een voorlopige voorziening te treffen (bijvoorbeeld schorsing van het besluit). Aan het indienen
van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het postadres van de rechtbank is Rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. Kijkt u voor meer informatie op http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht of informeert u bij de griffie van de Rechtbank Oost-Brabant (tel. 073 - 6202020).