Inloopbijeenkomst Ontbrekende Schakel


Dinsdagavond 3 maart van 17.00 tot 19.30 uur zijn alle omwonenden en belangstellenden welkom in het gemeentelijk gebouw aan de Oostwal 2 in Tuitjenhorn, om de plannen voor de Ontbrekende Schakel te bekijken.

De Ontbrekende Schakel is het plan voor de aanleg van een weg tussen de woonkernen Tuitjenhorn en Warmenhuizen. De weg maakt een verbinding tussen de Dergmeerweg-Oostwal-Veilingweg en zal de verkeersdrukte op de Kalverdijk en Koorndijk wegnemen.

Tijdens de inloopbijeenkomst zijn de plannen te zien en het voorontwerp bestemmingsplan voor de Ontbrekende Schakel. Gedurende de bijeenkomst kunnen de belangstellenden zich laten informeren en vragen stellen over het voorontwerp bestemmingsplan, maar ook over de weg zelf, het landschapsplan
en andere algemene informatie. De verantwoordelijke wethouder Sigge van der Veek zal tijdens de bijeenkomst aanwezig zijn.

Reageren

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 6 februari gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis en is te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Inwoners van Schagen hebben tot en met 20 maart de mogelijkheid tot het indienen van een inspraakreactie/zienswijze. Dit kan uitsluitend
schriftelijk door een reactie te sturen naar: burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen of per e-mail naar ruimtelijkeplannen@schagen.nl. Een reactie geven kan ook tijdens de inloopavond, maar uitsluitend schriftelijk. Formulieren hiervoor liggen klaar.
Anonieme reacties laten we buiten behandeling.

Voor wie tijdens de avond een vraag wil stellen en daar mondeling niet aan toe komt, liggen vragenformulieren klaar. De vrager krijgt dan schriftelijk antwoord.