Nederlandse Ambassade in Brussel organiseert Cybersecurity Speeddating


11 feb 2015

Bent u een Nederlandse ondernemer en aanbieder van oplossingen op het gebied van cybersecurity en genteresseerd in een kennismaking met Belgische organisaties "at risk"? Schrijf u dan nu in voor de Cybersecurity Speeddating.

De Nederlandse Ambassade in Brussel organiseert in samenwerking met Nederland ICT en bureau A & B Partners op 25 maart 2015 een Cybersecurity speeddating met Belgische bedrijven en organisaties. Er is tevens een netwerklunch met gastspreker en u kunt een bezoek brengen aan de beurs
InfoSecurity.be.

Waarom wordt dit georganiseerd?

* Recente hackings en spionages leren ons dat er geen enkele organisatie -groot of klein, privaat of publiek - of sector gespaard blijft en cyber crime niet stopt aan de grens.
* Met het gastheerschap van de 4de Global Conference on Cyberspace in Den Haag neemt Nederland internationaal het voortouw op een thema dat iedereen raakt en steeds belangrijker wordt: de beveiliging van vertrouwelijke gegevens op het Internet.
* Na het Low Countries High Cyber Security seminar van vorig jaar, waar beleidsmakers, kennisinstellingen en experts uit Nederland en Belgi* bijeenkwamen, is het nu tijd voor een zakelijke kennismaking tussen aanbieders van cybersecurity oplossingen en organisaties `at risk'.

Programma

09.00 uur Inloop en koffie
10.00 uur Speeddating
12.30 uur Netwerk lunch met gastspreker van Digital
Europe
14.00 uur Bezoek aan de vakbeurs Infosecurity.be
17.00 uur Einde

Doelgroep

Deze speeddating is bedoeld voor Nederlandse ondernemers met kennis en expertise op het gebied van ICT en cybersecurity die Belgische organisaties `at risk' willen ontmoeten.

Locatie

Nederlandse Ambassade, Kortenberglaan 4-10, 1040 Brussel, Belgi*

Aanmelden

U kunt zich inschrijven voor de matchmaking door een email te sturen. Voor het gratis bezoek aan de beurs (25 en/of 26 maart) kunt u zich hier inschrijven.
Kosten voor deelname aan deze matchmaking bedragen EUR300,-. Bent u lid van Nederland ICT? Dan betaalt u slechts EUR250,-. Inbegrepen in de prijs zijn de organisatie van de matchmaking, netwerklunch en vervoer naar en van de beurs Infosecurity.be. Toegang tot de beurs is gratis.



Low Countries High Cyber Security is een initiatief van de Nederlandse Ambassade in Brussel om kennisuitwisseling en samenwerking tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Belgi* op het gebied van internetveiligheid te stimuleren.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades.