Tijdelijke oplossing Regiotaxi


U heeft wellicht in de media vernomen dat de Regiotaxi gestopt is met rijden. Het klopt dat de huidige uitvoerder van deze ritten, Willemsen de Koning, de ritten gestaakt heeft. Zij vervoeren alleen nog mensen met een beperking die al een rit gereserveerd hadden. De provincie verwacht vanaf
maandag 16 februari 2015 een oplossing te hebben voor alle reizigers.

Taxi Noot uit Ede

De gemeente Wageningen vindt het belangrijk dat Wageningse inwoners in dringende gevallen ook de tussenliggende dagen vervoerd kunnen worden. Daarom hebben wij afspraken gemaakt met taxi Noot uit Ede:

Wageningse inwoners die in het bezit zijn van een Wmo-pas kunnen altijd een rit naar het ziekenhuis boeken. Wageningse inwoners die visueel beperkt zijn of in een rolstoel zitten, kunnen ook andere ritten boeken.

Andere inwoners die regelmatig gebruik maken van de Regiotaxi, moeten helaas wachten tot er na het weekend een oplossing is gevonden voor iedereen.

Bellen

Voldoet u aan bovengenoemde criteria en heeft u aangepast vervoer nodig? Dan kunt u bellen met Noot in Ede op nummer 088-6557799. Houdt uw Wmo-pas bij de hand!

Ritten kunnen tot 1 uur voor aanvang worden besteld, bij vervoer van mensen in een rolstoel kan de opkomsttijd wat langer zijn.



Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 12 februari 2015