Samen Doen West start inloop Balkbrug


12 februari 2015

Samen Doen houdt vanaf 24 februari ook inloop in Balkbrug. Elke dinsdag van 15.00 tot 16.00 uur kunnen inwoners in MFC 't Trefpunt in Balkbrug terecht met al hun vragen voor Samen Doen.

De gemeente Hardenberg heeft nieuwe taken op het gebied van zorg en ondersteuning. Hiervoor werkt de gemeente met Samen Doen teams. Iedereen kan bij deze teams terecht met vragen over wonen, welzijn, inkomen en zorg. U kunt er terecht met vragen over u zelf, of over iemand waar u voor zorgt.

U vindt Samen Doen bij u in de buurt. U kunt zonder afspraak langskomen op het inloopuur, maar u kunt ook contact opnemen om een afspraak te maken bij u thuis. Wilt u weten welk team bij u in de buurt actief is? Kijk op www.hardenberg.nl/samendoen, of bel met 14 0523.

Team West heeft de uitvalsbasis in De Baron in Dedemsvaart, maar gaat er ook veel op uit in het gebied. Het team hield al spreekuur in de Baron op maandag van 13.30 tot 15.00 uur en op donderdag van 11.00 tot 12.30 uur. Daar is de inloop in Balkbrug nu aan toegevoegd.