Nieuw seizoen Onze Tuin op RTV Utrecht


Achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan het nieuwe seizoen van het RTV Utrecht televisieprogramma Onze Tuin. Dit jaar wordt het anders aangepakt, in plaats van een grote tuin worden er zoveel mogelijk mensen geholpen en veel verschillende tuinen aangepakt. Presentatrice Margreet van
Gils is op zoek naar mensen van wie de tuin hen boven het hoofd groeit en een nieuwe start nodig hebben. Kent u zo iemand? Aanmelden kan tot 1 maart door een mail te sturen naar onzetuin@rtvutrecht.nl.



Onze Tuin

Vorige seizoen is presentatrice Margreet van Gils samen met tuinmeester Mark van Noppen en zijn leerlingen van het Wellantcollege aan de slag gegaan bij Het Kwatrijn in Soest. Dit seizoen worden er zoveel mogelijke tuinen omgetoverd tot prachtige en onderhoudsvrije buitenruimtes.
Presentatrice Margreet van Gils is nog op zoek naar tuinen die flink aangepakt mogen worden. Margreet: 'Heeft u ouders, vrienden, bekenden of buren van wie de tuin hen boven het hoofd groeit en een nieuwe start nodig hebben? Zodat ze met weinig onderhoud weer kunnen gaan genieten van hun
tuin? Misschien kunnen wij u helpen.'



Geef een tuin op

U kunt uw ouders, vrienden of buren opgeven door een e-mail te sturen naar onzetuin@rtvutrecht.nl. Vertel hun verhaal, waarom heeft hun tuin een opknapbeurt nodig?

Uitzending

Onze Tuin is vanaf 1 mei iedere vrijdag te zien op RTV Utrecht.



Online is het programma terug zien op rtvutrecht.nl/gemist.
RTV Utrecht is de omroep voor de stad en provincie Utrecht.