Cheque van ruim EUR 1,1 miljoen van de VriendenLoterij


Geplaatst op 12 februari 2015

De Hersenstichting ontving gisteren tijdens het Goed Geld Gala een cheque van

EUR 1.164.058 uit handen van managing director Marieke van Schaik van de VriendenLoterij. Het betreft de opbrengst van verkochte loten in 2014 ten bate van de Hersenstichting. Met deze opbrengst kan de Hersenstichting wetenschappelijk onderzoek laten doen, innovatieve projecten uitvoeren en
bijdragen aan goede zorg voor mensen met hersenaandoeningen.

Op de foto v.l.n.r. Marcel Vergeer, hoofd Fondsenwerving en communicatie, Marieke van Schaik van de VriendenLoterij en Peter Schoof, directeur van de Hersenstichting. (Roy Beusker Fotografie)



De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van gezondheid en welzijn in Nederland. Het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk goede doel je meespeelt. De helft van jouw inleg gaat rechtstreeks naar het doel van jouw keuze.

Winnen is nog leuker als je het kan delen

Als je wint, dan mag je je vrienden ook blij maken. Win je EUR 1 miljoen? Dan win je ook een vakantie t.w.v. EUR 50.000 om dit met jouw vrienden of familie te vieren. Daarnaast verloot de VriendenLoterij nog vele andere prijzen, zoals reischeques, dinerbonnen en auto's.

Word vriend van de Hersenstichting

Elke maand kans maken op tienduizenden prijzen? Koop nu een lot en word vriend van de Hersenstichting. Een lot kost EUR 13 inclusief Jackpotbonus `a EUR 0,50 per trekking. Een deel hiervan gaat rechtstreeks naar de Hersenstichting, elke maand opnieuw! Koop hier je lot in de VriendenLoterij, de
loterij voor vrienden.