Uitnodiging Ondernemerscontact 2015 op 17 maart a.s.


Uitnodiging Ondernemerscontact 2015 op 17 maart a.s.

12 februari 2015

Uitnodiging Ondernemerscontact 2015 op 17 maart a.s. Uitnodiging Ondernemerscontact 2015 op 17 maart a.s. Uitnodiging Ondernemerscontact 2015 op 17 maart a.s.

U komt dit jaar toch ook weer naar het Ondernemerscontact, de avond voor ondernemend Bergeijk! Ook dit jaar hebben we weer een interessant thema met dito spreker voor u.



Thema: Hoe sterk is jouw merk? `Branding van jezelf en je eigen bedrijf'



Datum: dinsdag 17 maart 2014
Tijd: 19.30 uur ontvangst met koffie en thee
Locatie: Theater de Kattendans, Eerselsedijk 4, Bergeijk



Floris Venneman neemt ons mee in de wereld van de `branding': het neerzetten van jezelf en je bedrijf als merk. Floris is al sinds zijn 14e jaar ondernemer. Hij adviseert MKB-bedrijven bij vragen als `hoe zet ik mijn onderneming op de kaart?' en `Hoe zorg ik voor een concept dat zorgt voor
omzet en continuiteit?'



Na een muzikale onderbreking is het podium voor de genomineerden voor de titel `Ondernemer van het Jaar'. Wie wordt de opvolger van de familie Martens van Camping De Paal? De genomineerden maken we een week voor het evenement bekend.



Traditiegetrouw vindt het derde deel van de avond plaats in de foyer van het theater om te netwerken met uw collega ondernemers van Bergeijk. Wij verzorgen daarbij de hapjes, u de drankjes.



U kunt zich hier aanmelden voor het OCB2015. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Hilde van de Ven, bedrijvencontactfunctionaris.