Winkel overvallen | politie.nl


Laatste update:
12-02-2015 | 20:44

Sittard - Een winkel aan de Rijksweg Zuid is donderdagavond rond 19:00 uur door een gemaskerde man overvallen.

De man raakte in de winkel slaags met de eigenaar, waarbij over en weer klappen vielen. Hierbij liep de eigenaar enkele verwondingen op, waaraan hij in het ziekenhuis is behandeld. Mogelijk is ook de overvaller, die na de vechtpartij op de vlucht sloeg, ook gewond geraakt. Direct na te zijn
overvallen sloeg de eigenaar van de winkel alarm. Forensische rechercheurs zijn vanavond gestart met een onderzoek gestart in de winkel.

Politie zoekt getuigen

Kort na de overval is er via BURGERNET een sms-bericht verzonden waarin onder meer een beschrijving van de overvaller wordt gegeven. Het gaat om een man van ca. 1.90 m. met een flink postuur. Ten tijde van de overval droeg hij vermoedelijk een bivakmuts. Verder had de man een lange jas aan.
Mensen die iets gezien hebben (mogelijk fietsers of autobestuurders die rond dat tijdstip over de Rijksweg Zuid reden) worden verzocht contact met de politie op te nemen via 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook bij Stichting M, te bereiken via het telefoonnummer 0800 7000.