Sandd rond herfinanciering succesvol af

Vorige week vrijdag 6 februari 2015 heeft Sandd een herfinancieringstraject middels een club deal met Rabobank en Deutsche bank succesvol afgerond. Sandd is dan ook verheugd te melden dat een nieuwe financiering ter grootte van Euro 43 mio door de banken is verstrekt.

Tevens is met investeerders in Sandd een hernieuwde lening overeengekomen. Naast het doel om te komen tot een vereenvoudiging van de bestaande financieringsstructuur, biedt de nieuwe financiering Sandd de kans haar groeiambities verder te ontwikkelen. PWC trad in dit herfinancieringstraject op als adviseur van Sandd.

Over Sandd

Sandd is een bedrijf dat met een groeiend marktaandeel van inmiddels 22% niet alleen ruim 750 miljoen poststukken per jaar verwerkt, maar zich tevens heeft ontwikkeld tot marketingpartner van zeer gerenommeerde bedrijven. Voor deze business to business-markt ontwikkelt Sandd producten, varierend van slimme logistieke oplossingen tot tools die doelgroepen vinden voor bestaande en nieuwe producten en diensten. Sandd helpt hiermee bedrijven grote groepen consumenten te bereiken en in beweging te brengen.

Met een bijzondere inzet van zeer gemotiveerde medewerkers wordt er gewerkt aan een optimale dienstverlening, gericht op de klant en op de klant van de klant.