Verkoop woningen Fluitenberg binnenkort van start


In Fluitenberg is in overleg met de gemeente, woningcorporatie Actium en projectrealisatie Hegeman een woningbouwplan ontwikkeld. De woningen worden gebouwd in de Raatakkers, de naam die het nieuwe deelgebied krijgt. De verkoop van kavels en woningen neemt Hegeman projectrealisatie voor zijn
rekening.

Realisatie woningen

In totaal zijn er zes rij/hoekwoningen te koop vanaf EUR 185.000,- en 14 twee-onder-een-kapwoningen vanaf EUR248.000,-. Daarnaast zijn er zeven vrije kavels en komen er zeven huurwoningen van woningcorporatie Actium. Op dit moment wordt een begin gemaakt met het bouwrijp maken van de locatie.
Als alles volgens plan verloopt, is het gebied eind april bouwrijp. Aansluitend zal met de bouw van de huurwoningen gestart worden.

woningenfluitenberg

Informatieavond SchildHoeve

Op dinsdagavond 16 december kwamen circa negentig belangstellenden naar de informatieavond in Fluitenberg. Hier werden de plannen voor realisatie van de woningen gepresenteerd. De aanwezigen waren positief gestemd over de uitstraling die het deelgebied krijgt.

Interesse?

Heeft u interesse in een van de woningen die gebouwd worden in Fluitenberg? Kijk voor meer informatie op www.woneninderaatakkers.nl