In gesprek met een wethouder? Kom naar de inloopuren in uw dorp!


Heeft u vragen over wat de gemeente doet? Wat het beleid is over een onderwerp en waarom bepaalde keuzes gemaakt worden? Of wilt u gewoon eens kennismaken met het bestuur van de gemeente? Of wilt u meedenken over een actueel plan? De wethouders van de gemeente Epe gaan graag met u in gesprek!
Op die manier kunnen we elkaar wellicht helpen en horen de wethouders wat er leeft en wat er speelt.

De wethouders starten dit jaar met inloopuren in ieder dorp op onderstaande data, altijd op een woensdag tussen 16.00 - 19.00 uur.

Data in 2015 tussen 16.00 - 19.00 uur

* Woensdag 4 maart
* Woensdag 25 maart
* Woensdag 22 april
* Woensdag 27 mei
* Woensdag 24 juni
* Woensdag 30 september
* Woensdag 28 oktober
* Woensdag 25 november

Locaties

Emst: dorpshuis De Hezebrink, Dominee van Rhijnstraat 69.
Epe: gemeentehuis, Markt 14 (kamer links bovenaan de trap).
Oene: Kulturhus, Dorpsstraat 14-16.
Vaassen: dorpscentrum De Wieken, Molenstraat 15.

Op bovenstaande data is er altijd op iedere locatie een wethouder aanwezig. In de gemeente Epe zijn vijf wethouders: Robert Scholten, Erik Visser, Dick van Norel, Joop van Nuijs en Jan Aalbers. Zij wisselen elkaar af op iedere locatie. Het is dus niet zo dat steeds dezelfde wethouder op
dezelfde plek zit.

Geen afspraak, loop gerust binnen!

U hoeft voor deze inloopuren geen afspraak te maken. De inloopuren zijn bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen. Maar er worden geen toezeggingen gedaan door de wethouders en er wordt ook niet ingegaan op zaken waarvoor bij de gemeente al bezwaar-, beroeps- of klachtprocedures lopen.

Nieuw college: zichtbaar en toegankelijk

Het college van burgemeester en wethouders (B&W) is het dagelijks bestuur van de gemeente. Dit college (sinds april 2014) vindt het belangrijk om zichtbaar en toegankelijk te zijn. Daarom starten ze met deze inloopuren. Daarnaast maken ze bijvoorbeeld ook al zoveel mogelijk afspraken op
locatie, omdat dit college het belangrijk vindt zoveel mogelijk naar u toe te komen. Burgemeester Hans van der Hoeve heeft sinds zijn komst in de gemeente Epe al een spreekuur.