Getuigen gezocht, man gooit voorwerp op auto | politie.nl


Laatste update:
13-02-2015 | 10:07

Amersfoort - Op de snelweg A1, vlak voor het viaduct bij de Bergpas, heeft op donderdag 5 februari een 38-jarige automobiliste uit Amersfoort een onbekend voorwerp op haar voertuig gekregen.

Gooien

De vrouw rijdt rond 18.45 uur vanuit de richting Amsterdam over de snelweg A1. Als ze onder het viaduct door wil rijden, ziet ze in een flits een man op het viaduct staan. Hij gooit iets naar beneden, dat op de voorruit van de auto terechtkomt. Hierdoor raakt de ruit beschadigd.

Signalement ontbreekt

Het slachtoffer schrikt hevig. Ondanks de klap weet zij haar kalmte te bewaren en remt bewust niet om aanrijdingen te voorkomen. Ze doet later aangifte bij de politie, maar kan geen aanvullend signalement geven.

Passantenonderzoek

De politie hield op donderdagavond 12 februari een passantenonderzoek bij de Bergpas, maar dit heeft geen aanvullende informatie opgeleverd. Rond het tijdstip van het incident is het druk op de Bergpas en de snelweg A1. Mogelijk hebben getuigen de man of het incident gezien of meer informatie
over de verdachte. Zij kunnen hiervoor contact opnemen met de recherche in Amersfoort via tel. 0900-8844 of anoniem via tel. 0800-7000.