Werkzaamheden centrumring Rijssen binnenkort van start


RSS voor Direct regelen

Direct regelen

brondocumenttitel
Bezwaar, beroep en zienswijze
Bezwaar WOZ-waarde
Evenement organiseren
Gevonden en vermiste voorwerpen
Paspoort, identiteitskaart of visum
Taxatieverslag
Gemeentelijke heffingen 2015

Naar digitaal loket

Zoekresultaten

Wordt geladen...

* actueel
* nieuws

Werkzaamheden centrumring Rijssen binnenkort van start

vrijdag 13 februari 2015


Op 2 maart starten de werkzaamheden aan de centrumring van Rijssen. Als eerste is het kruispunt Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat aan de beurt. Daarna volgen in delen de werkzaamheden aan het Hogepad en de Haarstraat.

De herinrichting van de centrumring heeft betrekking op de volgende wegen: Kruispunt Oranjestraat-Verlengde Oranjestraat. Daarna wordt het kruispunt Elsenerstraat-Oranjestraat-Hogepad aangepakt. Hierna volgt de uitvoering van de overige deelgebieden. Aannemer Netters Infra BV uit Enschede
voert de werkzaamheden uit.

Wethouder Jan Aanstoot: "Volgens de planning zijn de werkzaamheden gereed voor de bouwvakantie 2016. Bij dergelijke werken spelen weersomstandigheden echter een belangrijke rol, waardoor het lastig is een concrete planning voor het gehele project te geven. We gaan er echter van uit dat we
volgend jaar rond de zomer dit deel van de centrumring als nieuwe entree kunnen gebruiken".

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met de bereikbaarheid van woningen, het winkelcentrum en parkeergelegenheden. De bereikbaarheid van het centrum staat met borden aangegeven. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via een omleidingsroute.

Inloopspreekuur

Iedereen met vragen over het project kan hiermee terecht op het inloopspreekuur. Dit spreekuur vindt vanaf 3 maart elke week plaats op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Citadel, Walstraat 17 in Rijssen. Een afspraak maken is niet nodig.

Informatie

Meer informatie is te vinden op de projecten pagina op deze website. Hier vindt u onder andere een toelichting op het project, een tekening van de plannen en een indeling op basis van bovenstaande fasering.

Omwonenden en ondernemers in het centrum zijn inmiddels per brief geinformeerd over de aanstaande werkzaamheden.