Uitbreiding met unieke trouwlocatie in gemeente Drimmelen


Uitbreiding met unieke trouwlocatie in gemeente Drimmelen

Burgemeester en wethouders hebben besloten rondvaartbedrijf de Zilvermeeuw in Drimmelen aan te wijzen als vaste trouwlocatie vanaf 1 april 2015.

Het aantal trouwlocaties in de gemeente Drimmelen wordt hiermee uitgebreid naar acht. De Zilvermeeuw krijgt de status van vaste trouwlocatie voor de duur van een jaar. Dit omdat er vooral in de zomermaanden veel vraag is naar trouwen in de Biesbosch. De gemeente biedt nu de unieke mogelijkheid
om aan boord van een rondvaartboot van de Zilvermeeuw in Drimmelen te trouwen. Als deze trend doorzet dan wordt dit een vaste trouwlocatie voor onbepaalde tijd.

De rondvaartboot moet tijdens de huwelijksvoltrekking wel aan wal blijven. Een huwelijk moet altijd openbaar toegankelijk zijn volgens de wet. Daarna kan de rondvaartboot met het gezelschap gaan varen door de Biesbosch.

Voor de gemeente Drimmelen, de blauwgroene gemeente aan de Biesbosch, is een rondvaartboot van de Zilvermeeuw een prachtige aanvulling op de huidige trouwlocaties.

Iedereen is van harte welkom om in onze gemeente te komen trouwen. Meer informatie over al onze trouwlocaties vindt u op deze website.