Tijden belanghebbendenparkeren verruimd


Gepubliceerd op: 13 februari 2015

In het gebied van het belanghebbendenparkeren in Oud Rijswijk en omgeving wordt de tijd van de vergunning voor alle gebieden verruimd van 22.00 tot 24.00 uur. Vanaf zondag 29 maart geldt dan een parkeertijd van 18.00 tot 24.00 uur.

Tijdens de raadsvergadering van 19 februari jl. werd een motie van Gemeentebelangen Rijswijk met deze strekking door het college van B&W overgenomen.

De tijden gaan gelden in de wijken Cromvliet, Oud Rijswijk, Welgelegen, Rembrandtkwartier (tot aan de Lindelaan), Leeuwendaal en Park de Wervelaan.

Uitbreiden tijden betaaldparkeren

Om bezoekers van bedrijven, verenigingen en instellingen in Oud Rijswijk centrum meer gelegenheid te geven te parkeren in de avonduren roept de motie het college op om ook de tijden voor betaaldparkeren uit te breiden naar de avonduren. Dit zou gaan gelden voor een aantal parkeerterreinen waar
nu al betaaldparkeren geldt. Voordat het college hiertoe over wil gaan, wordt eerst overleg gevoerd met de ondernemers in Oud Rijswijk.

Zie ook

* Gebied belanghebbendenparkeren uitgebreid

Kaart vergunningengebied, klik voor meer info uitbreiding vergunningengebied

Het Rijswijkse college van burgemeester en wethouders heeft besloten om ook belanghebbendenparkeren in te voeren in de wijken Rembrandtkwartier, Oud Rijswijk(ten zuiden van de Herenstraat), Leeuwendaal en Park de Wervelaan. Het belanghebbenden-parkeren wordt op proef voor een periode van
een jaar vanaf zondag 29 maart 2015 ingevoerd.

* Deel Tijden belanghebbendenparkeren verruimd op Facebook
* Twitter