Hagenaar gestoken bij vechtpartij | politie.nl


Laatste update:
13-02-2015 | 13:46

Den Haag - Bij een vechtpartij tussen een groep jonge mannen op de Beeklaan, raakte donderdagavond 12 februari, een 24-jarige Hagenaar gewond toen hij in zijn been gestoken werd. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden, een van hen bleek in de schermutseling ook gewond te zijn geraakt.

Agenten kregen omstreeks 19.00 uur de melding dat er op de Beeklaan een groep mannen met elkaar op de vuist was en dat er over en weer klappen vielen. Ter plaatse bleek iedereen inmiddels te zijn gevlogen. Even verderop troffen agenten de 24-jarige Hagenaar aan, die gewond was aan zijn
bovenbeen. Andere bij de vechtpartij betrokken mannen, bleken onder andere met auto's te zijn gevlucht. Op verschillende locaties werden drie verdachten aangehouden, allen Hagenaars in de leeftijd van 17 tot 24 jaar.

De recherche onderzoekt de exacte toedracht en de rol van de nu aangehouden verdachten daarin. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De oorzaak van de ruzie moet waarschijnlijk gezocht worden in de relationele sfeer.

Tips?

Was u donderdagavond getuige van deze vechtpartij en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag West via nummer 0900-8844. Liever Anoniem. bel dan met M. 0800-7000.