Wijzigingsvoorstellen voor de Cao Jumbo Logistiek


Wijzigingsvoorstellen voor de Cao Jumbo Logistiek

Geplaatst op 13 februari 2015
[IMG]
Bewust kiest De Unie ervoor om alle werknemers van Jumbo allemaal deelgenoot te maken van de aanloop naar de komende onderhandelingen over de Cao Jumbo Logistiek. Ook al is die cao wellicht niet op jou van toepassing? Op zijn minst is het wel interessant om die onderhandelingen te volgen.
Binnen Jumbo is dit de enige bedrijfs-cao voor een specifieke doelgroep. De Unie zou ook graag voor alle andere werknemers binnen het bedrijf (aanvullende) cao-afspraken willen maken. Tot op heden heeft De Unie de directie daar niet toe kunnen bewegen. En het is de vraag of bij de werknemers
die behoefte eigenlijk wel bestaat?

Hierna richt De Unie zich vooral tot degenen die onder deze cao vallen:

Concept cao-wijzigingsvoorstellen van De Unie

De Unie baseert onze voorstellen op het algemene arbeidsvoorwaardenbeleid 2015 van De Unie. Als leden hebben jullie de gelegenheid gehad daar commentaar op te leveren. Maar De Unie wil de voorstellen ook graag baseren op de bedrijfsspecifieke wensen. Die zien wij graag tegemoet.

Gaat de werknemer akkoord met wat er nu in staat?

De Unie verzoekt de werknemers om ons zo spoedig mogelijk, maar voor vrijdag 27 februari as., te laten weten of de werknemer wel of niet onder deze cao valt? Dit kan hier via het online formulier

De onderhandelingsdata staan vast.

Er zal in ieder geval onderhandeld gaan worden op 4,13, 18 en 25 maart. De Unie hoopt dat we erin gaan slagen om in die vier gespreksronden tot overeenstemming te komen. Daar waar er daadwerkelijk wat te melden valt komt De Unie met berichtgeving.