Politie zoekt getuigen van een verkeersincident | politie.nl


Laatste update:
13-02-2015 | 15:46

Groningen - De politie is op zoek naar getuigen van een incident in het verkeer waarbij een 50-jarige automobilist uit Groningen in de berm is beland.

Het incident vond plaats op vrijdag 6 februari omstreeks 17:40 uur op het Damsterdiep in Groningen ter hoogte van de Florakade.

Wat vooraf ging

De 50-jarige reed over het Damsterdiep achter een oranjekleurige Volvo. Op het moment dat hij de Volvo inhaalde, gaf de bestuurder gas en week uit naar links. De 50-jarige zag uit tegenovergestelde richting ook een auto naderen en kon niets anders dan via een stoeprand de berm insturen.
Behalve dat de bestuurder en zijn gezin ontzettend zijn geschrokken van dit incident, raakte de auto aan de voorzijde beschadigd. Dit incident leidde vervolgens tot een verkeersruzie op de Oostersluisweg, waarbij de 50-jarige werd aangehouden.

Getuigen gezocht

Om het beeld van wat vooraf ging aan de verkeersruzie duidelijk te krijgen, komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u het incident waarbij de 50-jarige de berm in moest sturen zien gebeuren? Of was u misschien een van de tegenliggers? Alle informatie rondom het incident kunt u
kwijt bij de politie op de volgende manieren:

* Politie Noord-Nederland via 0900-8844
* Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000
* www.politie.nl/melden