Foto vader vermiste Benjamin vrijgegeven | politie.nl


Laatste update:
13-02-2015 | 19:27

Rotterdam - De politie is dringend op zoek naar de vermiste 3-jarige Benjamin. De familie van de vader van het jongetje heeft in een oproep bij Hart van Nederland de man gevraagd Benjamin bij familie te brengen. Via de politie is een foto van de 29-jarige vader vrijgegeven.

Benjamin Costa en zijn vader Adilson Costa

De 29-jarige Adilson Costa haalde zaterdagmiddag zijn zoon op aan de Volmarijnstraat in Rotterdam. Hoewel Benjamins moeder de voogdij over het kind heeft en er geen omgangsregeling is, ging de jongen vaker naar zijn vader. Dat verliep over het algemeen zonder problemen.

Moeder en vader spraken af dat vader zijn zoon maandag naar de creche zou brengen. Maar dat gebeurde deze keer niet. Benjamins moeder deed daarom maandag aangifte van vermissing van haar zoon. De vader van Benjamin wordt verdacht van onttrekking aan het ouderlijk gezag.

Onderzoek

De afgelopen dagen is op allerlei manieren geprobeerd contact te krijgen met vader en zoon. Helaas is dat niet gelukt en de politie is nu dan ook dringend op zoek. De familie vraagt Adilson contact op te nemen en Benjamin naar huis te brengen.

Via social media werd begin deze week Benjamins foto al naar buiten gebracht.

De politie vraagt mensen die Benjamin of zijn vader zien de opsporingstiplijn te bellen: 0800-6070.