Stand van zaken opknapbeurt Noordboulevard

Al lange tijd wordt beloofd dat de Noordboulevard op Scheveningen een opknapbeurt krijgt. Een ontwikkeling waar CDA-er Cees Pluimgraaff lang voor heeft gestreden en erg blij mee is. Er is echter nog steeds niet bekend wat deze opknapbeurt precies inhoudt en wanneer de werkzaamheden gaan beginnen. Het CDA vraagt de gemeente om duidelijkheid.

Pluimgraaff: `'We zien dat de Noordboulevard hard achteruit gaat vanwege de onzekere situatie. Ondernemers investeren niet meer omdat zij niet weten wat er op de Noordboulevard gaat gebeuren en waar zij aan toe zijn. Dit werkt verloedering in de hand en dat is, zeker gezien het komende strandseizoen, zeer onwenselijk.''

Ook vindt de lokale CDA-fractie het vreemd dat in mei van vorig jaar voor het laatst communicatie is geweest vanuit de gemeente richting omwonenden, ondernemers en andere betrokkenen over de ontwikkelingen op de Noordboulevard. Pluimgraaff wil dan ook dat de gemeente zo snel mogelijk om de tafel gaat zitten met de betrokkenen om hen een update te geven over de huidige stand van zaken. `'Nog voor het zomerseizoen moet er duidelijkheid zijn, om bestaande ondernemers meer zekerheid te geven en verdere verloedering te voorkomen'', aldus Pluimgraaff, die hoopt op een sprankelend strandseizoen voor de gehele Scheveningse plint.