Leen gratis onze Schoon-aanhanger


Gepubliceerd op: 24-02-2015
Ook aanhanger van een schone buurt? Leen dan nu de aanhanger van Pijnacker-Nootdorp Schoon voor een eigen schoonmaakactie.
Zaterdag 28 februari neemt wethouder Jaap van Staalduine de schoon-aanhanger officieel in gebruik bij de maandelijkse schoonmaakactie van de DAPpers in Delfgauw.
Het `DAPper-team' is een nog steeds groeiende groep enthousiaste bewoners uit Delfgauw. Zij maken elke laatste zaterdag van de maand een stuk van Delfgauw zwerfafvalvrij.

Kom ook een uurtje afval rapen!

U bent van harte welkom om mee te doen. De schoonmaakactie begint zaterdag 28 februari om 14.00 uur bij het seniorencomplex tegenover het winkelcentrum.

Nu voor iedereen gratis te Leen

Vanaf nu is de Schoon-aanhanger te leen voor alle schoonmaakacties in Pijnacker-Nootdorp. Een schoonmaakactie van de buurt, de straat, de school of de vereniging. Het kan allemaal. De eerste tien gebruikers krijgen een aantal leuke warme sjaals met het opdruk van Supporter van Schoon.

Benodigdheden

In de aanhanger zit alles wat nodig is om zwerfvuil op te ruimen: prikkers en knijpers, bezems, veiligheidshesjes, afvalzakken enzovoorts. Ook zit er een afvalcontainer in voor de volle vuilniszakken zwerfvuil die u verzamelt.

Zo gereserveerd

Reserveren is gemakkelijk. U kunt de schoon-aanhanger gratis telefonisch reserveren via telefoonnummer 14 015 of via e-mail naar j.koster@pijnacker-nootdorp.nl. De gemeente brengt de aanhanger dan de dag voor de gewenste zwerfvuil-actie naar de afgesproken plaats. De dag erna halen we de
aanhanger met het ingezamelde zwerfvuil weer op. Het lenen is gratis. Wel verwachten we dat iedereen zorgvuldig met het geleende materiaal omgaat.