Gemeente Deurne / Gemeente / Actueel / Nieuws / Leef! Samen fit & cr..


Leef! houdt zich bezig met het aanbieden van voldoende sport- bewegings en cultuuraanbod voor alle Deurnenaren van jong tot oud. Om iedereen in Deurne en de kerkdorpen te kunnen bereiken, zijn er een aantal sport en cultuurcoaches actief op en rondom de scholen, in de buurten, wijken en bij de
verenigingen.

Regelmatig besteden we op hier aandacht aan het project Leef! We plaatsen hier een aantal activiteiten die Leef! organiseert, maar ook ervaringen van mensen die hebben meegedaan aan een activiteit.

Voor meer informatie en om alle activiteiten van 2015 in te zien, ga je naar www.leefdeurne.nl.

Het succes verhaal van Nahil

Via de LEV groep is Nahil in contact gekomen met Nico, jongerenwerker en buurtsportcoach van project LEEF. Nahil wilde graag op handbal. In eerste instantie een opmerkelijke, maar leuke keuze van een bescheiden jongen.
Enkele maanden later heeft Nahil helemaal zijn draai gevonden bij handbalvereniging "de Sprint" in Deurne en worden de mogelijkheden afgewogen om hem deel te laten nemen aan de handbalselectie voor het Limburgs team. Mede door zijn grote gedrevenheid, atletisch vermogen en grote portie talent.
In plaats van niet weten wat hij met zijn vrije tijd moest doen, heeft Nahil nu een grote passie gevonden waarin hij zich graag verder wil ontwikkelen.