Internationaal Danstheater 'Crazy Blues' in Hardenberg


27 februari 2015

In de dansvoorstelling Crazy Blues brengt het Internationaal Danstheater een eerbetoon aan Blues. De indrukwekkende dansvoorstelling is op 4 maart om 20.15 uur te zien in Theater De Voorveghter.

De dansers van het Internationaal Danstheater worden in deze voorstelling uitgedaagd om uiting te geven aan hun diepste- en persoonlijk gevoelde motivatie om te bewegen.

Net zoals de stem van de blues vaak rauwe, donkere regionen opzoekt, zullen de dansers hun uiterste fysieke grenzen opzoeken. De dansers worden live begeleid door de bijzondere stem van zangeres en actrice Joy Wielkens.

Kaarten
Kaarten voor Internationaal Danstheater zijn voor EUR21,50 te bestellen via www.voorveghter.nl, telefonisch via 0523 280 350, of tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar.

De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.

Binnenkort in Theater de Voorveghter
Volgende week staat er naast de indrukwekkende dansvoorstelling 'Crazy Blues' nog meer op het programma. Op donderdag 5 maart de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk met zijn nieuwe show TOF en op vrijdag 6 maart kunnen bezoekers genieten van Flairck - The Lady's Back.

Flairck reisde jarenlang de wereld over met hun onnavolgbare, instrumentale muziek. De Voorveghter was hun 'thuishonk'. Nieuwe voorstellingen werden in Hardenberg opgebouwd, gerepeteerd en het Hardenbergse publiek genoot altijd. Op 6 maart dus weer terug!

Meer informatie op www.voorveghter.nl.