VerduurSaam themamaand: `maart bespaart'


Actueel

Aankomend weekend begint de maand maart. De maand waarin de officiele lente begint, de temperatuur langzaam begint te stijgen en de eerste tekenen van het voorjaar zichtbaar worden. Kortom: de maand waarin onze natuurlijke omgeving weer tot leven komt.

`Maart bespaart'

VerduurSaam (Stichting Achterhoek Duurzaam Verbouwen) wil onze omgeving hier graag een handje bij helpen onder het motto `maart bespaart'. VerduurSaam nodigt u uit om gedurende de maand maart bewuster met uw energieverbruik om te gaan en hierin zoveel mogelijk te besparen. En dat hoeft
helemaal niet moeilijk te zijn!

Dagelijks een energie bespaartip

Gedurende de maand m aart geeft verduurSaam dagelijks handige bespaartips. Deze tips kunt u direct gebruiken in en rond uw huis. Ook laten de tips direct zien wat u kunt besparen op uw energierekening. Kijk daarom dagelijks op Twitter/@verduurSaam en op Facebook/verduurSaam.

Gebruik #maartbespaart en win een adviesgesprek!

Natuurlijk zijn ook uw eigen bespaartips welkom! VerduurSaam nodigt u uit om uw bespaartip te delen, via Twitter met de hashtag #maartbespaart of laat een bericht achter op Facebook. De leukste bespaartip wint een gratis verduurSaam-adviesgesprek t.w.v. EUR50,-!

Themadagen

Ook vinden in de maand maart een aantal speciale themadagen rondom energiebesparing en duurzaamheid plaats. Zo is zondag 22 maart uitgeroepen tot Wereld Waterdag en wordt op zaterdag 28 maart 2015 het jaarlijkse Earth Hour georganiseerd. Hierbij wordt iedereen opgeroepen om een uur lang de
verlichting en elektronische apparatuur uit te doen en zo energie te besparen. Houd daarvoor verduurSaam goed in de gaten!

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over het besparen van energie en wat u hierin kunt doen op www.verduursaam.nl of neem contact op via info@verduursaam.nl of tel. (0900) 20 21 020. VerduurSaam: start vandaag, geniet morgen!