Michiel Borstlap speelt Frames op landgoed in Driebergen


Nieuwe muziek in een nieuwe omgeving

DRIEBERGEN, 20150216 -- Op zaterdag 28 februari 2015 speelt Michiel Borstlap werk van zijn nieuwe cd Frames in Theater Maitland op Landgoed de Horst in Driebergen. De pianist trad afgelopen zomer met componist Ludovico Einaudi (Intouchables) nog op voor 20.000 man. Nu laat hij zijn eigen werk horen in een nieuw theater.

Frames ontving lovende recensies:’Beautiful music’ (Ludovico Einaudi), ‘Overwelmend’ (Het Parool), ‘Van een adembenemende schoonheid’ (jazzenzo.nl). Het spel van Borstlap werd eerder al omschreven als ‘crystalline piano playing’ (The New York Times) en ‘the rich melody and tonal clarity of a Mozart Sonata’ (The Washington Post). De muziek past uitstekend in het nieuwe theater op Landgoed de Horst in Driebergen.

De avond begint om 20:00 uur met een Connecting Conversation waarin Borstlap vertelt over zijn inspiratie en leiderschap als kunstenaar. Er is een pauze en de avond duurt tot ongeveer 22:00 uur. Ook is er gelegenheid vooraf te dineren op het landgoed. 

Tickets zijn verkrijgbaar via online verkoop en kosten € 22.50. Dit is inclusief een pauze drankje. Zie ook www.theatermaitland.nl

Theater Maitland is in 2012 geopend en wordt gebruikt voor trainingen en zakelijke evenementen van de Baak en derden. Op deze plek, waar dagelijks de leiders van Nederland leren, inspireren en ontmoeten, kunnen nu ook cultuurliefhebbers terecht.





Proz Media