Duo ingesloten voor winkeldiefstal | politie.nl


Laatste update:
03-03-2015 | 09:56

Apeldoorn - De politie heeft maandag 2 maart na een melding over winkeldiefstal in het centrum twee vrouwen aangehouden. Zij bleken diverse spullen bij zich te hebben die gestolen waren. Een getuige die wilde helpen werd geslagen. De vrouwen zijn ingesloten en gedupeerden kunnen contact met de
politie opnemen.

De politie kreeg aan het eind van de middag een melding, dat personeel van een speelgoedzaak achter twee vrouwen met een klein kind aanzat. De vrouwen hadden daar kennelijk gestolen. Agenten gingen naar de opgegeven locatie en beide vrouwen probeerden nog weg te komen door over een bult met
afval te klimmen. Ook bleek, dat zij een getuige die hen trachtte tegen te houden in het gezicht hadden geslagen en aan de haren hadden getrokken.

Tassen vol speelgoed

Zij werden aangehouden en bleken in een aantal tassen een grote hoeveelheid speelgoed te hebben. Direct was duidelijk, dat een deel gestolen was, maar tot nu toe heeft de politie pas een aangifte. Wel is duidelijk dat de spullen uit diverse winkels afkomstig zijn.

Gedupeerden gezocht

De vrouwen, een 26-jarige Apeldoornse en een 27-jarige Zwolse zijn ingesloten voor verhoor. Het kindje is aan de vader overgedragen. Gedupeerden die aan de hand van deze omschrijving vermoeden, dat de vrouwen bij hen spullen hebben gestolen, kunnen contact opnemen met 0900-8844.



2015105499, 2015105529