Informatie over subsidies 2016


aanvragen voor 1 april

Voor het aanvragen van subsidies, zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd. In onderstaand artikel krijgt u hierover uitleg.

Subsidie aanvragen

Het is de bedoeling dat u ieder jaar weer opnieuw een aanvraag voor een subsidie bij ons indient. Op deze manier weten wij dat u weer een subsidie nodig heeft en hebben wij up to date informatie over uw vereniging of organisatie. Dit geldt voor alle subsidierelaties!

Hoe aanvragen?

We hebben het aanvragen van de subsidies volledig digitaal gemaakt. Dat is voor u gemakkelijker aangezien u dan na het invullen met een druk op de knop het aanvraagformulier bij de juiste persoon binnen de gemeente kunt afleveren. U kunt het digitale formulier hier vinden U kiest voor het
kopje Producten en Diensten en dan onder de S vindt u het kopje subsidie culturele initiatieven, gemeentelijk cultuurbeleid. Als u hier op klikt vindt u informatie en bij Online regelen staat het formulier dat u kunt invullen voor een subsidieaanvraag. Dit is een digitaal formulier waar u in
verschillende stappen de informatie kunt invullen. Voor de benodigde bijlagen vindt u blanco voorbeeldformulieren onder het kopje Openbare Documenten. Deze kunt u invullen en bij de digitale aanvraag voegen.


Aanvragen met DigiD

Zoals u gewend bent, moeten subsidie formulieren van een handtekening worden voorzien. De digiD is uw digitale handtekening. Met uw DigiD kunt u inloggen op websites van de overheid en in de zorg. Voordat u begint met het invullen van het formulier moet u uw DigiD gegevens invoeren. Dit heeft
als bijkomend voordeel dat u daarna uw NAW-gegevens niet meer hoeft in te vullen. Dat gebeurt automatisch.

Deadline 1 april

Het is belangrijk dat uw subsidieaanvraag 2016 (met de benodigde bijlagen) uiterlijk 1 april 2015 bij ons binnen is. Dit is volgens de afspraken die we hebben gemaakt in de `Algemene Subsidieverordening 2003 Mill en Sint Hubert' die ook op de website te vinden is (bij de formulieren).
Formulieren die na deze datum bij ons binnenkomen kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Vragen?

We hopen u met deze informatie voldoende te hebben geinformeerd. Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan contact op met het Telefonisch Informatie Centrum 0485-460300.