iF bekroont Philips Voice Tracer 2500 met iF Design Award

iF bekroont Philips Voice Tracer 2500 met iF Design Award

WENEN & BRUSSEL - (Business Wire)

Speech Processing Solutions , wereldwijd leider in professioneel dicteren, heeft met zijn nieuwe Philips Voice Tracer digitale recorder 2500 de befaamde iF Design Award gewonnen. Philips Voice Tracer audio recorder

Philips Voice Tracer audio recorder

De iF Design Awards, die op 27 februari in Muenchen (Duitsland) werden uitgereikt, is een van de belangrijkste internationale design evenementen met elk jaar duizenden inzendingen uit de hele wereld. Dit jaar was de Philips dictation recorder een van de 4 783 inzendingen van 2 102 deelnemers uit meer dan 50 landen. De inzendingen kwamen van grote bedrijven (zoals automobielfabrikanten), maar ook van kleine designstudio's. De winnaars werden gekozen door een internationale jury van 53 experts, die een iF-keurmerk voor uitstekend design toekenden.

Reputatie voor uitmuntend design

Philips heeft in de afgelopen jaren voor zijn dicteeroplossingen talrijke iF Design Awards mogen ontvangen. De laatste was voor zijn Pocket Memo spraakrecorder en de Philips Pocket Memo recorder voor vergaderingen. "We stellen de wensen van de klant centraal bij al onze productontwerpen. Onze apparaten vallen zowel op door hun uitstekende ergonomie als door hun baanbrekende technologie,"aldus een trotse dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions.

Beste geluidskwaliteit in zijn klasse

De innovatieve spraakrecorders bieden onder alle omstandigheden een uitstekende geluidskwaliteit, ongeacht wat de gebruiker opneemt: aantekeningen, gesprekken, lezingen, interviews, muziek of vergaderingen. "Smartphones hebben vaak toepassingen om op te nemen, maar die kunnen niet opboksen tegen de kristalzuivere geluidskwaliteit, extra lange levensduur van de accu en grote opslagcapaciteit van onze nieuwe recorders," voegt dr. Brauner toe.

Ga voor meer informatie over de allernieuwste Philips dicteeroplossingen naar: www.philips.com/dictation

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Het bedrijf is in 1954 in Oostenrijk opgericht als onderdeel van Philips en het loopt al 60 jaar voorop in vernieuwing in het omzetten van spraak naar tekst. Het bedrijf streeft er voortdurend naar de beste te zijn en legt de nadruk op de allerhoogste kwaliteit. Het heeft baanbrekende producten ontwikkeld als het draagbare Philips Pocket Memo dicteerapparaat, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec Dictation Recorder app voor smartphones. De allernieuwste innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en gemakkelijker dan ooit, met een beveiligde dicteerworkflow in de cloud, naadloos geintegreerd met de spraak-naar-tekst dienst Philips SpeechScribe. Met oplossingen die perfect kunnen worden afgestemd op de behoeften per bedrijfssector, heeft Speech Processing Solutions al miljoenen gebruikers wereldwijd geholpen om tijd en middelen te besparen door hen zo efficient mogelijk te laten werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com:http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Photos/Multimedia Gallery Available: http://www.businesswire.com/multimedia/home/20150303005094/nl/

Speech Processing Solutions

Richard Bancej

Richard.bancej@speech.com

Tel: +43 1 60101-4191

www.philips.com/dictation

Zie het origineel.